KUVIA ENNEN / JÄLKEEN

PIENEN YKSIÖN KEITTIÖ,PORVOO

70-luvun loppupuolella rakennetun talon keittiöön haluttiin tehdä kevyt ja helposti toteutettava pintaremontti pienellä budjetilla. Vanhaa korkkilattiaa ei haluttu säästää ja kaapinovien värikään ei tulevaa asukasta miellyttänyt.

Kaappien ovet ja keittiön seinät maalattiin, tasot ja välitilan laatat vaihdettiin ja korkkilattian päälle asennettiin rullatavarana myytävä Tarkett- vinyylilattia. Yksinkertaisella ja nopeasti toteutettavalla remontilla keittiö uudistui täysin! 

vanha keittiö,sisustussunnittelua porvoossa,sisustussuunnittelija porvoo,korkkilattia,keittiöremontti

Keittiö ennen remonttia.

sisustussuunnittelija porvoo, tarkett,tarkett lattia,vinyylilattia,kiva keittiö,pieni keittiö,keittiösuunnittelija porvoo,keittiö porvoo,laattalattia keittiössä

Keittiö remontin jälkeen.

KEITTIÖ,PORVOO

90-luvun lopulla rakennetun talon keittiö kaipasi päivitystä sekä kaapistojen, että koneiden osalta. Tilaan haluttiin ehdottomasti lisää valoa ja säilytystilaa. Myös pintamateriaalit kaipasivat uudistusta. Laattalattiaa ei haluttu lähteä vaihtamaan. Toivomuksena oli saada moderni, toimiva ja helppohoitoinenkin keittiö,kotoisuutta unohtamatta. Tilan kellastunut mäntykatto maalattiin valkoiseksi ja myös punatiilinen leivinuuni sai verhokseen valkoisen rappauksen. Näin tehtiin tilaan "valkopesu", joka muutti tilan olemuksen täysin. Ruokapöytä siirrettiin toiseen tilaan ja tilalle teetettiin baarisaareke, suurine laatikkoineen. Muutoinkin säilytystilaa haluttiin mahdollisimman paljon alas ja laatikot olivatkin loistava vaihtoehto perinteisten kaappien sijasta. Kivitasot olivat helppohoitoisuutta kaipaavalle emännälle loistovalinta. Siihen rinnalle baarisaarekkeen puupinta toi kotoisaa lämpöä. Astiakaappi vaihdettiin modernimpaan versioon, vanhan kaapin saadessa uuden paikan ruokailutilasta.