KUVIA ENNEN / JÄLKEEN

OLOHUONE,PORVOO

Olohuoneeseen haluttiin täysi muutos ja lisää valoa. Viereinen pieni huone haluttiin yhdistää  enemmän olohuoneeseen liittyväksi ja samalla toivottiin, että tilasta tulisi viihtyisä paikka työskentelylle, sekä oleskelulle. Tilaa tulisi myös pystyä käyttämään vierashuoneena.  Pienen huoneen ikkunasta toivottiin myös saatavan lisävaloa olohuonetilaan. Ongelma ratkaistiin poistamalla kapea ovi huoneiden välistä ja asentamalla aukkoon lasiset pariovet. Oveen, huoneen puolelle asennettiin pitkät verhot, jotka suojaavat tarvittaessa huoneessa nukuvaa.

sisustussuunnittelija porvoo-lasiset väliovet-olohuoneen remontti-pariovet-punatiilitakan maalaus

Väliseinä ennen remonttia.

lasiset pariovet-sisustussuunnittelija porvoo-sisällä sari wallden-maalattu takka-pinnoitettu takka

Väliseinä remontin jälkeen.

tv seinä-punatiilitakka-olohuoneen takka-sisällä sari wallden-olohuoneen remontti,sisustussuunnittelija porvoossa,sisustussuunnittelija porvoo,suunnittelua porvoo

Olohuone ennen.

iso kello-jean vernet kello-pinnoitettu takka-olohuoneen remontti-sisällä sari wallden-sisustussuunnittelija porvoo-sisustaja porvoo

Olohuone jälkeen.

OLOHUONE, PORVOO

Olohuoneeseen haluttiin uudistettu ilme.Seinille valittiin tyylikäs harmaa tapetti, joka tuo tilaan lämpimän ja viihtyisän tunnelman. Lisäksi värillinen seinä antaa hyvän taustan kalusteille, sekä tekstiileille.Televisio jäi edelleen seinälle, mutta tausta maalattiin mustaksi, jolloin tv häviää taustaansa. Takka jätettiin edelleen valkoiseksi, jolloin se tulee taas kauniisti esiin taustastaan- yhdistyen myös valkoisiin ikkunankehyksiin ja valkoiseeen kattoon.

olohuone-remontoitava olohuone-valkoiset seinät

Olohuone ennen remonttia.

remontoitu olohuone-olohuoneen remontti-viihtyisä olohuone-kaunis olohuone-casadeco

Olohuone jälkeen.  

takkaseinä-tv seinällä-kulmatakka-olohuone ennen remonttia

Takkaseinä ennen remonttia.

takkaseinä-seinä tv-remontoitu olohuone- musta seinä-

Takkaseinä remontin jälkeen.

TAKKAHUONE

Toimisto- ja takkahuonekäytössä ollut tila haluttiin muuttaa kokonaan takkahuoneeksi. Tilasta toivottiin valoisaa ja viihtyisää, jossa voi istuskella saunan jälkeen, joko takkatulesta nauttien, tai televisiota katsellen.

Haasteelliseksi tilan teki ikkunattomuus. Ainoa ikkuna tilassa on ulosvievässä ovessa.
 

Type your text here

Type your text here